Новини
Семирічна гарантія – найкращий доказ високої якості!

Семирічна гарантія – найкращий доказ високої якості!

2020-10-01

ТОВ Фалькон-Авто, офіційний дистриб’ютор автомобілів KIA в Україні, та Корпорація УкрАВТО з гордістю повідомляють, що починаючи з 1-го жовтня 2020 року на найпопулярніші моделі KIA* впроваджується семирічна гарантія.

У період, коли  більшість автовиробників у 2020-му році зазнали неабияких збитків, зумовлених всесвітньою пандемією вірусу COVID-19, бренд KIA спромігся не лише зберегіти свої позиції на автомобільному ринку України, а й підтримати власників автомобілів KIA, даруючи їм унікальні умови гарантійного обслуговування на українському авторинку.

7 років – це тривалий термін, протягом якого може відбутися чимало вагомих подій у Вашому житті. І весь цей час Корпорація УкрАВТО спільно з брендом KIA готові дарувати Вам свою турботу і супроводжувати Вас у досягненні Ваших цілей, гарантуючи найвищу якість для Вас навіть у найскладніших умовах!

 

За додатковою інформацією щодо семирічної гарантії звертайтеся до сервісного консультанту найближчого до вас офіційного дилера KIA  мережі «ФАЛЬКОН-АВТО». 

*Гарантія 7 років або 150 000 км, в залежності від того, що настане раніше,  розповсюджується на окремі моделі KIA, а саме: Sportage, Ceed, Ceed SW, XCeed, Stonic, придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «Фалькон-Авто» виключно з 01.10.2020 року. Гарантія на всі інші моделі KIA такі як: Picanto, Rio, Sorento, Stinger та Soul EV складає 5 років або 150 000 км, в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гаранатії та обмеження зазначені у сервісній документації.