Новини
Вболівай разом з КIA!

Вболівай разом з КIA!

2018-09-18

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» дає старт активностям, присвяченим співпраці Kia та UEFA в рамках футбольного турніру «Ліга Європи UEFA». Учасники отримають можливість виграти квитки на один з домашніх матчів команд «Динамо» (Київ) і «Ворскла» (Полтава). Що стосується власників автомобілів Kia, то для них передбачена унікальна можливість виграти для своєї дитини право відкрити матч «Ліги Європи UEFA», вийшовши на поле з командами-учасницями у якості носія м’яча.

 

Цього року Kia Motors Corporation стала ексклюзивним партнером «Ліги Європи UEFA» (UEFA Europa League), найбільшого професійного клубного турніру з футболу, учасниками якого є 48 клубів з 55 країн.

 

В рамках даної співпраці бренд Kia надає шанувальникам футболу унікальні можливості. Так, всі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші квитків на домашні матчі команд «Динамо» (Київ) і «Ворскла» (Полтава).

 

Для цього потрібно перейти за посиланням www.kia.com/ua/uel2018.html, познайомитися з оновленим Kia Sportage в ході короткого віртуального туру і поділитися результатом на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На кожен з домашніх матчів українських команд будуть розіграні 6 пар квитків шляхом випадкового вибору за допомогою сервісу Random.org.

 

Унікальна активність передбачена і для власників автомобілів Kia. Переможці виграють для своєї дитини право відкрити матч «Ліги Європи UEFA», вийшовши на поле з командами і суддями в якості носія м'яча. Участь в даній активності також потребує реєстрації із зазначенням VIN-номера вашого Kia для ідентифікації в якості власника автомобіля корейського бренду, проходження короткого промо-туру по Kia Sportage, а також розміщення посилання на фото дитини. Відзначимо, що з м'ячем на поле може вийти дитина віком 8-12 повних років на момент проведення акції, при цьому вибір буде зроблений спеціальним журі.

 

З детальними умовами активацій можна познайомитися на сторінці www.kia.com/ua/uel2018.html.

 

Вболівайте за українські команди в «Лізі Європи UEFA» разом з Kia!