Новини
Українська презентація Kia Stinger відбудеться 12 липня

Українська презентація Kia Stinger відбудеться 12 липня

2018-07-11

У найближчий четвер в Україні відбудеться презентація Kia Stinger, найшвидшої моделі в історії корейського бренду. Подія ознаменує старт продажів лімітованої серії з 10-ти автомобілів, які будуть реалізовані на нашому ринку у 2018 році.

Бренд Kia, який компанія «Фалькон-Авто» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО»), має честь представляти на ринку України з 2009 року, відкриває нову сторінку своєї історії: модельний ряд корейської марки поповнив Kia Stinger, справжній автомобіль мрії, який буде реалізований в Україні ексклюзивної партією з 10 фастбеків.

Національна презентація Kia Stinger відбудеться 12 липня в одному з провідних офіційних дилерських центрів Kia в Україні «Автоцентр на Борщагівці». Окрім очного знайомства з автомобілем гостей події очікують віртуальні заїзди на Stinger, реалізовані за допомогою окулярів віртуальної реальності Gear VR, наданих технічним партнером «Samsung Electronics Україна». Не обійдеться і без «тест-драйву» нових флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9/S9+.

Спеціальну пропозицію для представників ЗМІ та партнерів приготував генеральний партнер презентації – мережа АЗК Grand Petrol

 

Фастбек-седан Stinger, створений фахівцями франкфуртської студії дизайну Kia, буде представлений в Україні в трьох комплектаціях з двома бензиновими турбодвигунами на вибір. Стартовим є 2-літровий мотор, що видає 247 к.с. і 353 Нм крутного моменту. З ним Stinger розганяється до 100 км/год за 6 секунд*, при цьому максимальна швидкість становить 240 км/год*.

Найбільш повні відчуття від володіння автомобілем забезпечує V-подібний шестициліндровий твін-турбо двигун з вражаючим потенціалом: 370 к.с. і 510 Нм. З цим двигуном Stinger «розмінює» першу «сотню» за 4,9 секунди*, а максимальна швидкість дорівнює 270 км/год.

Незалежно від типу двигуна фастбек комплектується 8-ступінчастою автоматичною КПП власної розробки Kia Motors, при цьому 2-літрова модель має задній привід (як опція доступна і повнопривідна модифікація), тоді як автомобіль з V-подібною шісткою повнопривідний за замовчуванням.

Мінімальна вартість квитка в світ Stinger становить $ 43 000**. Стартова версія Prestige (Престиж) оснащена травмобезпечним капотом, гальмівними механізмами з 17-дюймовими дисками, системами моніторингу сліпих зон і контролю смуги руху, сімома подушками безпеки і комплексом електроніки, що включає системи стабілізації, ABS, утримання на схилі.

Комфорт забезпечують двозонний клімат-контроль, електронно-регульовані сидіння водія (+ пам'ять положення водійського сидіння) і переднього пасажира, парк-тронік і система автоматичного паркування, проекційний екран, датчики світла і дощу, панорамний дах, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном і преміальним звуком Harman/Kardon (потужність аудіосистеми складає 720 Вт). Інтер'єр, звичайно ж, оздоблено шкірою.

На сходинку вище стоїть версія GT-Line (Джі-Ті Лайн), вартість якої становить $49 000**. Stinger даної модифікації комплектується повним приводом, а список його оснащення включає систему кругового огляду при парковці, електронно регульовані амортизатори, D-образне кермо і панель приладів Supervision (Супервіжн), 19-дюймові легкосплавні диски і стайлінг-пакет GT-Line.

На вершині ряду Kia Stinger знаходиться вражаючий GT (Джі Ті) за $ 66 800**. Ці автомобілі оснащено гальмівними механізмами Brembo з 18-дюймовими дисками, салон оздоблено шкірою Nappa (Наппа). Фастбек стоїть на колесах з 19-дюймовими дисками, а його екстер'єр доповнює спеціальний GT-пакет.

Для того, щоб по-справжньому швидкий автомобіль, подібний Stinger, міг в повній мірі реалізувати свій потенціал, не обійтися без якісного палива. Саме тому генеральним партнером української презентації Kia Stinger стала мережа автозаправних комплексів Grand Petrol, яка пропонує все паливо від єдиного постачальника ORLEN Lietuva марок А-95/А-98, дизельне паливо, а також А-95+/А-98+ і ДП+ з багатофункціональною миючою присадкою.

* За даними виробника Kia Motors Corporation

** Ціни включаючи ПДВ станом на 11.07.18 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.соm/ua в день виписки рахунку-фактури