Новини
Офіційні дилери KIA надають консультації та продають авто онлайн

Офіційні дилери KIA надають консультації та продають авто онлайн

2021-01-14

Шановні клієнти,

Зважаючи на обставини, пов’язані з карантинними заходами, введеними органами державної та місцевої влади, дилерська мережа Kia в Україні переходить на особливий режим роботи з 8 по 25 січня 2021 року, в рамках якого ми прагнемо надати Вам максимум можливостей для онлайн-комунікації з найближчим до Вас офіційним дилером Kia.

Так, для забезпечення максимальної безпеки клієнтів та співробітників наших дилерських центрів, нами вжито наступних заходів:

1.     В період дії карантину замовлення на покупку автомобілів Дилери приймають он-лайн зручними способами зв’язку: телефон, сайт, мессенджери.

2.     Автосалони працюють в режимі видачі он-лайн замовлень згідно графіків розміщених на сайті, але не проводять офлайн демонстрації продукції, не здійснюють очне консультування.

3.     В автосалонах продовжують працювати в звичайному режимі з дотриманням норм особистої безпеки:

-  стіл замовлень СТО;

-  відділення банків;

-  представництва страхових компаній.

Ми робимо все можливе, щоб наші клієнти могли отримати максимум інформації з питань вибору та придбання автомобілів онлайн.

На сайті будь-якого з наших дилерів до Ваших послуг:

-   інформація щодо актуального модельного ряду, комплектацій та цін;

-   можливість завантажити брошуру;

-   можливість побачити обраний автомобіль у одному з доступних для придбання в Україні кольорів, а також здійснити віртуальний тур інтер’єрами найпопулярніших моделей;

-   інформація щодо вартості ТО та форма запису на сервісне обслуговування;

-   можливість отримати консультацію щодо віддаленого оформлення всіх документів, потрібних для придбання авто;

-   форми зв’язку з менеджерами, в тому числі за допомогою популярних мессенджерів, електронної пошти, телефону.

 

Зверніть увагу, що вичерпний перелік офіційних дилерів Kia доступний за посиланням: www.kia.com/ua/shopping-tools/find-a-dealer.html

Працівники забезпечені засобами індивідуального захисту, в тому числі антисептичними препаратами, одноразовими медичними масками/респіраторами, дотримуються дистанції не менш ніж 1,5 м. під час спілкування.

На додачу до вищезгаданого проводиться щоденний контроль стану здоров’я працівників.

Станом на сьогодні офіційна дилерська мережа Kia в Україні готова задовольнити попит на автомобілі та їх сервісне обслуговування в повному об’ємі.

Команда «Фалькон-Авто» бажає Вам міцного здоров’я та приємних покупок!