Новини
Kia Stinger пропонується за привабливою ціною і з комплектом зимових шин на додачу!

Kia Stinger пропонується за привабливою ціною і з комплектом зимових шин на додачу!

2018-12-29

Шанувальники по-справжньому швидких автомобілів отримують шанс увірватися в новий 2019 рік за кермом найшвидшої моделі в історії корейського бренду. Ефектний фастбек-седан Kia Stinger можна придбати за привабливою ціною від $43 000, при цьому автомобіль буде оснащений комплектом відмінних зимових шин.

 

В період з 01.01.2019 по 31.03.2019* покупці Stinger не тільки стають власниками найшвидшого і найбільш високотехнологічного автомобіля бренду Kia, але і отримують авто, оснащене комплектом зимових шин**, здатних найбільш повно реалізувати вражаючий потенціал фастбека.

 

Stinger, презентований в Україні у липні 2018 року, представлений в Україні в трьох комплектаціях з двома бензиновими турбодвигунами на вибір. Стартовим є 2-літровий турбомотор, що видає 247 к.с. і 353 Нм крутного моменту. З ним Stinger розганяється до 100км/год за 6 секунд***, при цьому максимальна швидкість становить 240 км/год***.

 

Неймовірні відчуття від володіння автомобілем забезпечує V-подібний шестициліндровий твін-турбо двигун з вражаючими показниками 370 к.с. і 510 Нм. З цим двигуном Stinger «розмінює» першу «сотню» за 4,9 секунди***, а максимальна швидкість дорівнює 270 км/год***.

 

Незалежно від типу двигуна фастбек комплектується 8-ступінчастою автоматичною КПП власної розробки Kia Motors, при цьому 2-літрова модель має задній привід (як опція доступна і повнопривідна модифікація), тоді як автомобіль з V-подібною шісткою повнопривідний за замовчуванням.

 

Нагадаємо, що ціни на Kia Stinger стартують з позначки $43 000**** (версія Prestige (Престиж)). На сходинку вище стоїть комплектація GT-Line (Джі-Ті Лайн), вартість якої становить $49 000****. На вершині ряду Kia Stinger знаходиться вражаючий GT (Джі-Ті) за $66 800****.

 

Поспішайте стати власником найшвидшої моделі в історії Kia, адже пропозиція автомобілів, виділених для ринку України, суворо лімітована.

 

* Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів Stinger в період з 01.01.2019 по 31.03.2019 або до вичерпання складу.

 

** Інформацію щодо бренду і моделі шин уточнюйте у консультанта з продажу автомобілів в дилерських центрах офіційної мережі «ФАЛЬКОН-АВТО»

 

*** За даними виробника Kia Motors Corporation

 

**** Ціни включаючи ПДВ станом на 28.12.18р. Розрахунки в гривні за курсом, вказаним на сайті www.kia.соm/ua в день виписки рахунку-фактури.