Новини
«Фалькон-Авто» встановлює спеціальні ціни на оновлений Kia Sorento

«Фалькон-Авто» встановлює спеціальні ціни на оновлений Kia Sorento

2018-12-13

До 31 грудня поточного року середньорозмірний кросовер Kia Sorento доступний у офіційній дилерській мережі Kia компанії «Фалькон-Авто» за спеціальною ціною від $ 39 900.

 

Цього року офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») представила оновлений середньорозмірний кросовер Sorento. Автомобілю не тільки «освіжили» екстер'єр і оздоблення салону, але і вперше оснастили новою 8-ступінчастою автоматичною КПП, а також наситили комплектації новими опціями.

 

У період з 20-го листопада по 31 грудня 2018 року Sorento можна придбати за спеціальною ціною від $39 900*.

 

За цю суму власник отримує автомобіль в стартовій комплектації Business («Бізнес»), оснащений ABS, системою стабілізації і динамічної стабілізації під час руху в повороті, системою допомоги при старті на схилі, датчиком тиску в шинах і шістьма подушками безпеки.

 

До переліку опцій також входять система «Старт/стоп», панель приладів типу «Супервіжн», круїз-контроль з управлінням на кермі, підігрів керма, а також передніх і задніх сидінь, двозонний клімат-контроль і кондиціонер для пасажирів заднього ряду, інтелектуальна система відкривання багажника, парктронік попереду і позаду, датчик дощу, бесключовий запуск двигуна і т.д.

 

За розваги відповідає мультимедійна система з 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, шістьма динаміками, камерою заднього виду і можливістю синхронізації зі смартфонами з операційними системами Android і iOS.

 

На сходинку вище стоїть версія Prestige ("Престиж"), яку відтепер можна придбати за ціною від $42 800*. На додаток до оснащення, переліченого вище, покупці таких автомобілів отримають шкіряний салон, сидіння водія і переднього пасажира з електро регулюванням і вентиляцією (водійське - з пам'яттю положень), інтелектуальну корекцію фар головного світла, панель приладів типу «Супервіжн», світлодіодні передні фари.

 

Найбільш насиченою опціями є версія Luxury ("Лакшері"), ціни на яку стартують з позначки $49 000*. Ця комплектація додатково оснащується системою екстреного гальмування в місті AEB, системою контролю рядності руху, кондиціонером для пасажирів третього ряду сидінь, панорамним дахом, адаптивними світлодіодними фарами, преміальної навігаційної мультимедійною системою Harman/Kardon з сабвуфером, а також бездротовим зарядним пристроєм для смартфонів.

 

Ціни включаючи ПДВ станом на 21.11.18 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті kia.com/ua в день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобіли.