Новини
ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ ЦІН НА KIA SPORTAGE, STONIC та XCEED!

ЧОРНИЙ ТИЖДЕНЬ ЦІН НА KIA SPORTAGE, STONIC та XCEED!

2020-11-25

У період з 25.11.2020 до 30.11.2020 в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» діють спеціальні ціни на Kia Sportage, Kia Stonic та Kia XCeed з вигодою** до 1 000 Євро*.

Якщо Ви відкладали придбання автомобіля Kia, очікуючи привабливої пропозиції, то саме для Вас у період з 25.11.2020 до 30.11.2020 у всій дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» є чудова можливість стати власником однієї з найпопулярніших моделей Kia - Kia Sportage, Kia Stonic або Kia XCeed з вигодою** до 1000 Євро.

 

Збалансована ціна завжди була однією з сильних сторін Kia Sportage, проте "чорний" розпродаж від бренду Kia в Україні означає додаткову вигоду** до 590 Євро* на Kia Sportage залежно від комлектації. Так, бестселер українського ринку – Kia Sportage у виконанні «Комфорт» з бензиновим атмосферним мотором 1,6 і механічною КПП у межах спеціальної пропозиції коштує 17 900 Євро*. Зазначена модифікація відрізняється насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 7-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла та багато іншого. Кросовер в аналогічному виконанні, але з автоматичною КПП, коштуватиме потенційному власнику 18 900 Євро*. Автомобілістам, які бачать себе виключно за кермом дизельного кросовера, варто звернути увагу на Sportage у комплектації «Комфорт» з новим турбодизелем з робочим об'ємом 1,6 літра, версія з механічною КПП у період дії новорічної пропозиції коштує 19 900 Євро* (двигун потужністю 115 к.с. (280 Нм)), тоді як авто, укомплектоване 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, пропонується за ціною 21 900 Євро* (136 л.с. (320Нм)). Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia Sportage за посиланням: https://www.kia.com/ua/showroom/sportage-fl/specification.html

 

Також до 30 листопада 2021 діє спеціальна пропозиція для покупців кросовера Kia Stonic. Кросовер класу B-SUV можна придбати з вигодою** в розмірі 500 Євро* незалежно від комплектації. Kia Stonic представлений в Україні зі 100-сильним бензиновим мотором (робочий об'єм 1,4 літра) з 6-ступінчастатою автоматичною коробкою передач.  У період дії спеціальної пропозиції ціна стартової версії «Бізнес» становить 16 400 Євро*. Ця комплектація є оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни і оснащення та включає такі опції: мультифункціональне кермо з регулюванням по висоті і по вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, задній парктронік, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 7-дюймову мультимедійну систему з можливістю синхронізації смартфонів за протоколами Android Auto і Apple Car Play. Топ-версія «Престиж» з АКПП запропонована за ціною 17 300 Євро*. Відзначимо, що в будь-якій з комплектацій Kia Stonic комплектується мультимедійною системою з Android Auto і Apple Car Play.  Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia Stonic за посиланням: https://www.kia.com/ua/showroom/stonic/specification.html

Новий XCeed – яскравий міський кросовер, який об'єднує практичність традиційних SUV з керованістю і екстер'єром динамічних хетчбеків у період дії новорічної пропозиції пропонується з вигодою** до 1000 Євро*. Найбільш популярним у 2020 році зарекомендував себе XCeed у виконанні «Бізнес» з бензиновим турбованим атмосферним мотором 1,4 і 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, яка у межах спеціальної пропозиції коштує 20 300 Євро*. Ця модифікація комплектується неймовірно насиченим оснащенням, що включає мультимедійну систему з 8-дюймовим дисплеєм, Android Auto і Apple Car Play, зимовий пакет, клімат-контроль, датчики дощу і світла та багато іншого. Топ-версія «Престиж» з такою ж коробкою передач доступна за ціною 25 600 Євро*. Більш детальна інформація про комплектації та ціни на Kia XСeed за посиланням: https://www.kia.com/ua/showroom/new-xceed/specification.html

Нагадуємо, що на автомобілі Kia Sportage, Kia Stonic та Kia XCeed гарантія*** становить 7 років або 150 000 км (у залежності від того, що настане раніше). Спеціальна пропозиція діє на обмежений склад автомобілів з 25.11.20 до 30.11.2021 року.

 

*Ціни і сума вигоди з ПДВ станом на 25.11.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

**Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни на певні комплектації автомобілів у порівнянні з цінами, що діяли до 25.11.2020. Сума вигоди залежить від моделі та комплектації автомобіля. Розрахунки в гривні за курсом зазначеним на сайті кіа.соm/ua на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.
***Гарантія 7 років або 150 000 км у залежності від того, що настане раніше,  розповсюджується на окремі моделі Kia, а саме: Sportage, Ceed HB, Ceed SW, ProCeed, XCeed, Stonic, придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «Фалькон-Авто», починаючи з 01.10.2020 року. Гарантія на всі інші моделі Kia, такі як: Picanto, Rio, Sorento, Soul EV складає 5 років або 150 000 км у залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.